Omvisninger under Høstutstillingen

  • Tirsdag–fredag 11.00–17.00, hver hele time
  • Varighet ca. 45 minutter
  • Faktura kan sendes i etterkant av besøket

Klikk her for mer informasjon

 

Åpne omvisninger (unntatt Høstutstillingen)

Hver søndag kl. 14.00 holdes det åpen omvisning med fordypning i vår aktuelle utstilling. Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten og trenger ikke forhåndsbestilles, det er bare å møte opp. Varighet 30-45 minutter. Perfekt for en ledig søndag!

 

Familieomvisning

Utvalgte søndager arrangerer Kunstnernes Hus familieomvisninger. Her legger vi til rette for at barn og voksne kan utforske utstillingene eller husets arkitektur i felleskap. Etter omvisningene kan både barn og voksne utfolde seg i Atelier Felix der billedkunstneren Annika Simonsson inviterer til workshops som knyttes til utstillingene. Omvisning og verksted varer i til sammen to timer. Familieomvisningene er inkludert i inngangsbilletten og er gratis for barn. For informasjon om neste familieomvisning, følg med på kalenderen vår på nettsiden og på Facebook siden: Kunstnernes hus barn og familie.

 

Babyomvisning

En onsdag i løpet av samtlige utstillinger arrangerer vi babyomvisning med påfølgende verksted og samling i Atelier Felix. Babyomvisningene er lagt til rette for voksne med barn under to år. Omvisningene starter kl. 13.00. Etterpå presenterer vi en verkstedoppgave i Atelier Felix. Rommet egner seg også for sosialt samvær og matpause for de minste. Her legger vi til rette for at også de minste kan ble kjent med hverandre.

Omvisning og verksted er inkludert i inngangsbilletten. De som ønsker kan bruke vogn i omvisningen. Atelier Felix har ikke heistilknytning så da foreslår vi å ta barnet på armen eller i bæresele. Vi legger ut matter som barna kan ligge/krabbe på i Atelier Felix. Ingen forhåndspåmelding. For neste arrangement, følg med på Facebooksiden Kunstnernes Hus barn og familie.

 

Skoleklasser og barnehager

Vi tilbyr gratis omvisninger og verksted for barnehager, grunnskole og videregående skole. Omvisningene er basert på dialog, og fundert i prinsippene om en filosofisk samtal som tilpasses den enkelte gruppen. Har dere ønskemål med hensyn til innhold så kan vi være behjelpelige med det.
Bestill god tid i forveien til formidlingsansvarlig Nina Sundbeck-Arnäs Kaasa: nina@kunstnerneshus.no, telefon, 22853417

 

Kunstskoler

Gratis omvisning til alle kunstskoler! Våre utstillinger brukes av mange som en del av undervisningen. Omvisningene holdes av etablerte kunstnere eller kunsthistorikere med god forståelse for relevante og faglige problemstillinger.
Bestill i god tid i forveien til formidlingsansvarlig Nina Sundbeck-Arnäs Kaasa: nina@kunstnerneshus.no, telefon: 22853417

 

Privat omvisning

Bestill en egen omvisning på Kunstnernes Hus! Varighet på omvisningen er cirka 45 minutter. Maksimalt 30 personer per gruppe. Pris per gruppe er 800 kr + 40 kr i entré per person i våre åpningstider. Utenfor ordinær åpningstid koster det 1250 kr + 40 kr per person – da har dere utstillingen eksklusivt alene for dere selv. Hvorfor ikke benytte anledningen til å samle kollegaer, venner eller familie og avslutte det hele med pizza i restaurant Lofthus Samvirkelag i “Husets” 1. etasje. Vi kan være behjelpelig med bordreservasjon.
Bestill i god tid i forveien til formidlingsansvarlig Nina Sundbeck-Arnäs Kaasa: nina@kunstnerneshus.no, telefon: 22853417

 

Kunstner viser kunst

Inviterte kunstnere forteller om både sin egen og andres kunst i våre utstillinger ut fra sitt personlige og kunstneriske ståsted. Følg med på Kunstnernes Hus Facebook side

 

Atelier Felix

Atelier Felix er navnet på Kunstnernes Hus’ formidlingsrom. De fleste dager i utstillingsperiodene er det åpent verksted i Atelier Felix som er inkludert i inngangsbilletten. I utstillingsvitrinen presenterer vi tidligere oppgaver. Vi har også en boksamling som retter spesiell fokus på visuelle kvaliteter. I lesekroken har vi har lagt til rette for at både barn og voksne kan sitte ned og utforske det som finnes i hyllene. Atelier Felix er et rom med mulighet til fordypelse, glede og inspirasjon for både store og små.

Navnet «Felix» er oppkalt etter vinnerforslaget til arkitektene bak Kunstnernes Hus i 1924.
Ombyggingen av rommet er tegnet av Superunion Architects, og finansiert med en generøs gave fra Sparebankstiftelsen DNB  og åpnet i 2015.