Om du ønsker en særegen ramme for ditt arrangement er Kunstnernes Hus stedet. I denne historiske kunsthallen møtes ærverdig arkitektur nåtidens kunst- og kulturuttrykk. Våre lokaler passer til alt fra foredrag, seminar, kinovisninger, boklanseringer til møter og mingling. Kunstnernes Hus Kino er vårt faste utleielokale. De andre lokalene er begrenset tilgjengelighet på, da vi av og til har produksjoner og utstillinger i disse. Ta kontakt for mer info om pris og tilgjengelighet!

KUNSTNERNES HUS KINO: 85 seter / 113 m2

 

DIREKSJONSROMMET: 8 personer  / 27 m2

 

ATELIER FELIX: 10-30 personer / 53 m2

 

PAKKEROMMET:  52 m2

 

OVERLYSSALENE: 270 personer / 268 m2

 

Utleie og vilkår:
Kunstneres Hus tilbyr rabatterte leiepriser til billedkunstnerorganisasjonene NBK, NK, FFF, SDS  og UKS. Vi får mange henvendelser på samarbeid og kjøp av produksjoner, eller om vi kan stille med gratis lokaler til rådighet. Det kan vi dessverre ikke. For mer informasjon og booking send en e-post til Hanne Ulla: booking(a)kunstnerneshus.no

Servering:
Servering ved Kunstnernes Hus må gå gjennom husets restaurant, Lofthus Samvirkelag. De tilrettelegger og er behjelpelige med det meste. For bestilling av mat og drikke, ta direkte kontakt med Lofthus Samvirkelag avd. Kunstnernes Hus.

Telefon: 22 600 666
Epost: wergelandsveien(a)lofthussamvirkelag.no