Program

Vi er tilbake etter sommeren! Programmet kjøres parallelt med Kunstnernes Hus’ arrangementer. Du finner oversikten på arrangementene her.


Om Kunstnernes Hus Kino

Høsten 2016 sto den nye kinosalen på Kunstnernes Hus ferdig. Det tidligere Auditoriet har nå blitt en fullverdig kinosal. Kunstnernes Hus Kino er Oslos første alternative kino, og er et ikke-kommersielt visningssted for dagsaktuell og grenseutfordrende kinoopplevelser. Salen er også en betydelig del av vår satsning på å skape en levende arena for kunstnerisk tverrfaglig aktivitet, samtaler og debatt.

Kunstnernes Hus Kino tilbyr et fast, kuratert program i helgene. Hver lørdag og søndag kveld vies kritikerroste spillefilmer, politisk brennaktuelle dokumentarer og nye verk i spennet mellom billedkunst og film. Her vises film i videre betydning: titlene som sjeldent trives i multiplekskjellere, verkene du ikke ante kunne – og fryktet aldri ville – komme på kino.


For henvendelser om Kunstnernes Hus Kino, kontakt prosjektleder Silja Espolin Johnson: sej@kunstnerneshus.no

For å leie salen, sjekk våre tilbud.

Den nye salen er tegnet av Atelier Oslo og bygget med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet (Rom for Kunst), Oslo kommune og Regjeringens gaveforsterkningsordning for kulturhus. Programmet er støttet av Fritt Ord, Norsk Filminstitutt og Bergesenstiftelse