Kunstnernes Hus | Kino

Program

Vi er tilbake etter sommeren! Programmet kjøres parallelt med Kunstnernes Hus’ arrangementer. Du finner oversikten på arrangementene her.


Om Kunstnernes Hus Kino

Kunstnernes Hus Kino er Oslos første uavhengige kino, og er et ikke-kommersielt visningssted for kunstnerisk ambisiøs og aktuell film i alle sjangre. Salen er også en betydelig del av Kunstnernes Hus’ satsning på å skape en levende arena for kunstnerisk tverrfaglig aktivitet, samtaler og debatt. Fra og med februar 2017 har Kunstnernes Hus Kino tilbudt et fast program i helgene.

Programmet kurateres av kinosjef Silja Espolin Johnson i samarbeid med et programråd
bestående av Ulrik Eriksen (filmkritiker i Morgenbladet og initiativtaker til kino på Kunstnernes Hus), Maria Moseng (filmkritiker, stipendiat i filmvitenskap ved
UiO, tidligere redaktør for WUXIA), Sara Eliassen (filmskaper og billedkunstner) og Karsten Meinich (filmklipper og redaktør for Montages).


For henvendelser om Kunstnernes Hus Kino, kontakt kinosjef Silja Espolin Johnson: silja@kunstnerneshus.no

For å leie salen, sjekk våre tilbud.

Den nye salen er tegnet av Atelier Oslo og bygget med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet (Rom for Kunst), Oslo kommune og Regjeringens gaveforsterkningsordning for kulturhus. Programmet er støttet av Fritt Ord, Norsk Filminstitutt og Bergesenstiftelse