Kunstnernes Hus Kino
LØRDAG 21. oktober kl. 19:00

Billettlink her.
Billetter kan også kjøpes ved inngangen.

Fountain of Youth
Norsk/Spansk 2017/ Lengde: 1 t 24 min /Regi: Paul Tunge

Om filmen:
Fountain of Youth handler om Olav, en mislykket teknologientreprenør i midten av tjueårene som nylig har blitt nektet kontakt med sitt nyfødte barn. Uten familie eller venner å støtte seg til, leter han etter trygghet, kjærlighet og mening på de underligste steder. Letingen leder ham til en eksentrisk gestaltterapeut som han finner i en av nettets mørkeste avkroker. Terapeuten ber Olav spille inn sine innerste tanker på mobiltelefonen og sende dem til ham, slik at terapeuten kan bruke opptakene for å iscenesette situasjoner som skal presse frem en åpenbaring hos Olav.

Om regissøren:

«Paul Tunge er en av de mest karakteristiske og lovende filmskaperne vi har i Norge i dag. Han har et spesielt blikk for kompliserte og sammensatte stemninger og karakterer, og hans langfilmer er skildringer av mennesker som er på flukt fra seg selv.» (Gunnar Iversen i Rushprint)
Regissør Paul Tunge har de siste årene gjort seg bemerket som en av landets mest interessante, unge filmskapere, med filmer som den vakre arkitekturdokumentaren AD ASTRA (2016) og den kritikerroste lavbudsjettsfilmen DEMNING (2015). Med FOUNTAIN OF YOUTH har han laget en sår og skarp film som tar opp vår tids besettelse med suksess og image, og som viser at det er fullt mulig å lage vital filmkunst uten store budsjetter.

Medvirkende:
Jørgen Hausberg Nilsen, Maria Grazia Di Meo, Dagny Backer Johnsen, Mattis Herman Nyquist, Frode Winther og Petronella Barker

Share →