SALONG | Oslo Apiary & Aviary – Økovensjoner på taket av Kunstnernes Hus!

På verdens miljødag, den 5 juni, arrangerer Oslo Apiary & Aviary salong i Atelier Felix. Der møter de publikum, deler historier og gir et tilbakeblikk på sin intervenerende kunstpraksis så langt.

Oslo Apiary & Aviary er et kunstnerskap som utøves i overlappet mellom kunst og urbant dyrehushold, med et spesielt fokus på økovensjoner og performance.

De siste fire årene har kunstnerskapet i parasitisk-symbiotisk ånd jobbet fra et ubrukt ventilasjonsrom på taket av Kunstnernes Hus og fordypet seg i relasjonene til ting som lever i, rundt og på Kunstnernes Hus.

Marius Presterud og Mikkel Dagestad som driver kunstpraksisen, har basert virksomheten på samarbeid med kunstnergrupper og institusjoner, fremfor tradisjonelle utstillingsopplegg. I tillegg til takgårder på Kunstnernes Hus, Henie Onstad kunstsenter og ROM for Kunst og Arkitektur, har de hatt naturkuber i forgården til Galleri F15. Deres opprinnelige bigård med dueslag har gått opp i Green Space-prosjektet Losæter, etter invitasjon fra kunstnerkollektivet Futurefarmers.

Arrangementet er gratis!

Velkommen!

Når: tir 05. jun 2018 18:00 - 19:00
Kategori: