KUNSTNERNES HUS KINO | Oslo Pix: Grace Jones: Bloodlight and Bami med samtale mellom Ida Falck Øien og Inti Wang

I fjor startet Kunstnernes Hus Kino samarbeidet med Oslo Pix. Nå er vi klare for en ny filmfestival!  Vi viser Faces Places av Agnès Varda, Grace Jones: Bloodlight And Bami av Sophie Fiennes og Odda + Bauta av Paul Tunge med live konsert av Kim Hirthøy.

Denne fredagskvelden byr vi på spesialarrangement i forbindelse med visningen: Hør moteskaper Ida Falck Øien (HAiK) og den unge influenceren Inti Wang om selviscenesettelse og rollespill hos den nye generasjonen moteprodusenter i lys av Grace Jones’ virke. Kvelden avrundes hos Lofthus Samvirkelag med Jones – inspirert DJ sett ved Martin Bjørnersen.

Grace Jones: Bloodlight And Bami (UK, 2017, 1 t 55 min, Regi: Sophie Fiennes)
Tid: Fredag 8. juni kl. 19.30

Kjøp billett her

Sophie Fiennes’ dokumentar om legenden og mennesket Grace Jones følger den stadig like visjonære artisten rundt produksjonen av 2008- albumet Hurricane, og på hennes påfølgende verdensturné. Vi er med på studioinnspilling på Jamaica, elektriske konserter og møter en mer hverdagslig side av Jones i intime backstage-opptak og hverdagslige hendelser langt utenfor scenelyset.

4.-10. juni 2018 er duket for den andre utgaven av Oslo Pix – hovedstadens nye internasjonale filmfestival. Følg årets hovedarrangement her

Om Kunstnernes Hus Kino: Kunstnernes Hus Kino er Oslos første uavhengige kino og viser kunstnerisk ambisiøs film i alle sjangre. Følg oss på Facebook

 

 

Når: fre 08. jun 2018 19:30 - 21:30
Kategori: