KUNSTNERNES HUS KINO | Letters av Marte Vold

LETTERS
(NO / Sør-Korea, 2017, 74 min)
Søndag 03.06 kl. 19:00

Forhåndskjøp billett her
Du får også kjøpt billett i skranken før visningen

Om filmen
Marte Vold er 37 år, småbarnsmor og bor i Oslo. Jéro Yun er 35 år og bor alene med en katt i Seoul. Han reiser for å besøke foreldrene sine som han ikke har sett på lenge og dette blir starten på et år hvor de to filmskaperne, som møttes på talentutviklingsprogrammet CPH:LAB ved Den internasjonale Dokumentarfilmfestivalen i København, utveksler videobrev og tanker. Spørsmål om familie, moderskap, tid og hvilke minner man tar vare på blir presserende for både Jéro og Marte. Hva er det å være en mor og et barn i de to ulike samfunnene?
«Letters» er kulminasjonen av denne video-utvekslingen – en samtale på tvers av kontinenter, kulturer og livsrammer.

Om filmskaperne
Marte Vold (f. 1978 i Tromsø) er utdannet billedkunstner ved Kunstakademiet i Oslo og filmfotograf ved Den Norske Filmskolen på Lillehammer.
Jéro Yun (f. 1980 i Busan) er utdannet billedkunstner ved Beaux-arts de Nancy, og ENSAD (Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs) i Frankrike. Hans kortfilm «Promise» fra 2011 fikk en rekke priser, blant annet ved Asiana International Short Film Festival (Seoul). I 2012 debuterte han som spillefilmregissør med «Secret of my father.»

Når: søn 03. jun 2018 19:00 - 20:30
Kategori: