KUNSTNER VISER KUNSTNER

Kunstner viser kunstner er et visningsformat der inviterte kunstnere forteller om aktuelle utstillinger fra sitt personlige og kunstneriske ståsted.

Lørdag 1.april kl. 13 har vi invitert billedkunstnerne Wenche Gulbransen og Jan Christensen til å snakke om Kjell Varvins kunstnerskap. Begge kunstnere har godt kjennskap til Varvin, både personlig og faglig. Velkommen!

_

Wenche Gulbransen (f. 1947) arbeider med tegning, grafikk og skulptur, der språk, system og geometri er sentrale begreper. Hun har en lang rekke utstillinger bak seg, og var professor i tegning på Statens Kunst- og Håndverksskole fra 1996-2002. Gulbransen har også gjort seg bemerket med monumentale kunstverk i offentlig rom, med blant annet Hansken på Christiania Torv, vanntrappen på Oslo Sentralstasjon og utformingen av Skien Handelstorg.

Jan Christensen (f. 1980) er også en allsidig kunstner, og har i tillegg kuratert en rekke utstillinger, både i Norge og internasjonalt. Sammen med kunstneren Marius Dahl har han gjort flere store kunstprosjekter i offentlig rom, blant annet på Sentralen i Oslo. Christensen er en aktiv kunstner med flere styreverv og med stort engasjement for kunstens visningsrom.

 

 

Når: lør 01. apr 2017 14:00 - 15:00
Kategori: