FORESTILLING | Til alt Ute // Bendik Baksaas + Fredrik Høyer

Denne kvelden urfremfører poeten Fredrik Høyer og DJ Bendik Baksaas techno- og lyrikkprosjektet «Til alt Ute».

Da Bendik Baksaas + Fredrik Høyer varmet opp for Ivan Ave på Rockefeller i oktober, åpnet de kvelden med å erklære evig kjærlighet til alt ute, utenfor og utendørs. I 2018 slipper de det etter sigende det vært ambisiøse multiplattformprosjektet «Hortensia. Lenge sia», der ambient elektronika møter data-genererte tekster skrevet ved hjelp av kunstig intelligens, script og algoritmer.

Men før det, slipper Høyer og Baksaas en litterær mixtape og en elektronisk diktsamling i form av en mikskassett med kompromissløs minimalistisk techno og spoken word poesi. Mikskassetten «Til alt Ute» publiseres digitalt og i fysisk format i løpet av vinteren og våren. 1. desember vil «Til alt Ute» fremføres live på Kunstnernes Hus. Ulike former for vitalisme, ute-bevissthet og samtlige norrøne guder for «utehet» manes fram på en gang, for å danse heksedans, sammen med deg.

Gratis inngang! Gjesteartister! Glede og kjærlighet! Vi må f*** meg ut.

Arrangementet er produsert av kulturbyrået Mèsen og er programmert i samarbeid med Kunstnernes Hus. Arrangementet er støttet av Kulturetaten, Oslo kommune.

 

Når: fre 01. des 2017 21:30 - 23:30
Kategori: