Om du ønsker en annerledes og særegen ramme for ditt arrangement er Kunstnernes Hus stedet. I denne historiske kunsthallen møtes ærverdig arkitektur nåtidens kunst- og kulturuttrykk.

KH_2017_01_Kino_WebRes-23-1-150x150

Kunstnernes Hus Kino
Denne salen er velegnet til seminarer, møter, foredrag og kvalitetsvisninger av film. Rommet ble ferdigstilt i november 2016 og er tegnet av arkitektkontoret Atelier Oslo. Med fullverdig kinosal med 4 K projektor (med zoomlinse) og surroundlyd, er dette et velegnet flerbruksrom med unik plassering i husets første etasje.
Kapasitet: 85 seter

Utskriftsvennlig PDF med informasjon, teknisk spesifikasjoner og bilder


Felix_1-150x1502-150x150

 

 

 

Atelier Felix
Den norske arkitektduoen Superunion Architects har utformet Kunstnernes Hus’ nye formidlingsrom Atelier Felix. Dette er et mindre og mer intimt lokale der vi huser mindre utstillinger, boklanseringer og workshops. Rommet er ledig for leie på kveldstid og i helger.
Kapasitet: 35 sittende på stolrader, 18 rundt møtebord

Utskriftsvennlig PDF med informasjon, teknisk spesifikasjoner og bilder


 

 

 

Direksjonsrommet
Rommet er velegnet for eksklusive møter og mindre seminarer. Her kan man ha møter i fred og ro og nyte utsikten mot Slottsparken.
Kapasitet: 15 plasser

 


Servering
Servering ved Kunstnernes Hus må gå gjennom husets restaurant, Lofthus Samvirkelag. De tilrettelegger og er behjelpelige med det meste. For bestilling av mat og drikke, ta direkte kontakt med Lofthus Samvirkelag avd. Kunstnernes Hus:
Telefon: 22 600 666
Epost: wergelandsveien@lofthussamvirkelag.no


 

 

Utleie og vilkår
Kunstneres Hus tilbyr rabatterte leiepriser til våre faste samarbeidspartnere samt billedkunstnerorganisasjonene NBK, NK, FFF, SDS  og UKS. Vi får mange henvendelser på samarbeid og kjøp av produksjoner, eller om vi kan stille med gratis lokaler til rådighet. Det kan vi dessverre ikke.

For bestilling eller forespørsel send en e-post til Hanne Ulla: booking@kunstnerneshus.no

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre